a

Strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, inštalaterjev, energetikov

 

V petek 24 in soboto 25 Januarja je v Laškem potekalo premierno strokovno srečanje gradbincev, kleparjev, krovcev, inštalaterjev ter energetikov pod okriljem Obrtno podjetniške zbornice Slovenije.

Srečanja smo se kot razstavljavci udeležili tudi predstavniki podjetja Biterra d.o.o. iz Ajdovščine, kjer smo v kongresni dvorani Welness centra v Laškem udeležencem ter obiskovalcem srečanja na razstavnem prostoru predstavljali globalni spletni portal za oglaševanje rabljenih delovnih strojev ter mehanizacije – MASCUS.c  Povezava: www.mascus.si

 

 

Udeleženci smo se lahko prvi in drugi dan srečanja udeležili tudi raznih predavanj iz področij krovstva, kleparstva, gradbeništva in inštalacij ter predavanj namenjenim skupnemu spremljevalnemu dogajanju.  Ob koncu prvega dne smo se še skupaj poveselili na prijetni večerji.

b

a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V obeh dneh so si lahko obiskovalci ogledali ponudbo razstavljavcev ter pokroviteljev srečanja na svojih razstavnih prostorih. Tako je bila omogočena tudi možnost sklepanja novih poznanstev ter morda novih poslovnih priložnosti.

Organizator srečanja:  OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE

d

 

 

 

 

Povezava: http://www.ozs.si/


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja