Googleplus_cover_new_website

Mascus predstavlja novo spletno stran z odzivnim dizajnom

Mascus, najhitreje rastoči spletni oglasnik na svetu za prodajo transportnih vozil, gradbene mehanizacije, kmetijske opreme, ter skladiščne in gozdarske mehanizacije sedaj uporabnikom omogoča še lažji dostop do spletne strani, s predstavitvijo nove različice ki uporablja t.i. odzivni dizajn.

Nova odzivna stran omogoča uporabnikom Mascus portala brskanje po oglasih na namiznem računalniku, tablici ali pametnem telefonu, brez menjave okolja oz. izgube prednosti normalne, namizne različice. Tudi trgovci bodo lahko svoje oglase na oglasniku Mascus urejali na mobilnih napravah. Novi dizajn je Mascus razvil prav z namenom zagotavljanja enotne uporabniške izkušnje, ne glede na napravo iz katere se dostopa do spletne strani.

“Vemo da vedno več uporabnikov dostopa do spletnih vsebin preko mobilnih naprav, in gradbena industrija ni nobena izjema.” razlaga vodja operacij Mascusa Rickard Krøtø. “Naši uporabniki in stranke so pogosto izven pisarne in nimajo dostopa do svojega namiznega računalnika, a so vseeno povezani s pomočjo tablic in telefonov. Odzivna spletna stran tem uporabnikom omogoča dostop do Mascusa s kakršnimkoli tipom prenosne naprave brez izgube prednosti, ki jih ponuja polna namizna različica. Poleg izboljšane uporabniške izkušnje bodo lahko kupci dostopali do Mascusa tudi, ko so na poti in enostavno kontaktirali prodajalce, ti pa bodo imeli možnost biti bolj reaktivni na povpraševanja in upravljati svojo zalogo kar na mobitelu oz. tablici.” dodaja marketing menedžer Mascus oglasnika, Gauthier Dominicy.

Uporabniki lahko dostopajo do polne odzivne spletne strani ter brskajo po oglasih, organiziranih v kategorije, ki so enostavne za navigacijo. Ko stranke kliknejo na oglas, se jim prikažejo slike, tehnične podrobnosti, lokacija ter cena stroja. Prodajalca se nato lahko kontaktira preko telefonske številke, navedene v oglasu.

Predanost izboljšavam namenjenih uporabnikom

Nova spletna stran je del načrta nenehnih izboljšav oglasnika Mascus, s katerim želijo uporabnikom zagotoviti boljšo izkušnjo ter platformo, ki je enostavna in intuitivna za uporabo. “Z zagotavljanem večje fleksibilnosti pri uporabi, nova odzivna spletna stran prinese Mascus na novo raven”, pojasnjuje direktor Mascusa, Tim Scholte. Nato dodaja, “Prepoznali smo pomembnost zagotavljanja sistema, ki je prijazen uporabnikom ne glede na okolje, iz katerega se do vsebine dostopa, in to danes vključuje telefone in tablice. Mobilne naprave že prehitevajo tradicionalne namizne računalnike in prenosnike kar se tiče dostopanja do internetnih vsebin, in prav zato je razvoj spletne strani, ki omogoča dostop do naših oglasov kjerkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi pomemben korak za nas. Obenem pa krepi našo zavezanost k izboljšavam uporabniške izkušnje.”

Mobilna spletna stran za trgovce, ki smo jo predstavili pred dvema letoma se je izkazala za uspešno, torej je bilo logično uporabiti ta trend tudi na naši glavni strani. Ker pametni telefoni, tablice, in mobilni dostop do interneta postajajo nekaj vsakdanjega menimo, da bo nova odzivna spletna stran izredno popularna pri uporabnikih Mascus oglasnika na svetovni ravni, obenem pa se nameravamo še naprej zavzemati za izboljševanje in ponujanje kvalitetnih storitev našim strankam.” zaključuje Time Scholte.

 

Kontakti:
Klemen Bizjak, Regionalni vodja, +386 (0)31 398 492, klemen.bizjak@mascus.si
Mitja Rijavec, vodja prodaje, +386 (0)5 905 7691, mitja.rijavec@mascus.si

O Mascusu:
Mascus – je spletni oglasnik za prodajo kmetijske in gozdarske opreme, skladiščne tehnike, komunalne opreme, gradbenih strojev ter tovornjakov. Med oglasi lahko najdete tako rabljene traktorje, prikolice, tovornjake, kopače in bagre, kot tudi nakladalce, demperje, pluge itd… Mascus zagotavlja enostaven in učinkovit nakup in prodajo rabljene mehanizacije. Na Mascus lahko oddajo oglase za svojo rabljeno opremo vsi trgovci, proizvajalci ali fizične osebe.

Opombe za urednike:
Material za tisk in slike

English www.mascus.com/press