5

Letno mednarodno srečanje MASCUS predstavnikov v Amsterdamu

Slika: Predstavniki Mascus ekipe na letnem srečanja v Amsterdamu.

V sklopu tradicije je tudi letos potekalo letno mednarodno srečanje Mascus predstavnikov iz celega sveta med katerimi smo bili tudi predstavniki Mascusa za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo iz podjetja Biterra d.o.o. iz Ajdovščine. Trenutno je spletni portal za rabljeno mehanizacijo Mascus prisoten v 55 državah in v 42 jezikih. Letošnje srečanje je potekalo v Amsterdamu na Nizozemskem kjer ima sedež glavno vodstvo celotne Mascus ekipe s Timom Scholtejem kot direktorjem na čelu podjetja ter predstavniki finančnega sklada Vortex, ki je med drugim poleg Iron Planeta tudi delni lastnik podjetja Mascus.

1

 

 

 

 

 

 

Slika: Amsterdam

 

Letošnji glavni slogan predstavitve srečanja je bil ”TARGET-LOCK-SECURE” (nameri-zakleni-zavaruj). Dvodnevno srečanje je najprej v dopoldanskem in popoldanskem času minilo v znamenju predstavitve rezultatov dela vodstva podjetja ter tudi vseh predstavnikov Mascusa in o nadaljnjih ciljih podjetja v prihodnje.3 Hkrati je direktor Tim Scholte predstavil tudi novo shemo lastništva skupine Mascus, kjer so sprejeli medse Nizozemski kapitalski sklad Vortex ter podjetje Iron Planet kot delna lastnika Mascusa. Sodelujoči smo imeli tekom obeh dneh tudi razna predavanja in delavnice na temo Target-LockSecure, kako izboljšati Mascus storitve ter omogočiti našim in bodočim strankam uspešno oglaševanje in prodajo rabljene mehanizacije preko našega portala.

 

 

Druga novost je bila predstavitev poslovnega sodelovanja Mascusa in podjetja Iron Planet, kjer po novem lahko obstoječe in bodoče Mascus stranke enostavno prodajo svojo rabljeno mehanizacijo tudi preko dražbene hiše Iron Planet.

4

Ideja je, da Mascus stranke lahko izkoristijo možnost postavitve svojih oglaševanih strojev tudi na dražbo in sicer tako, da pri postavitvi oglasov v Mascusu obkljukajo tudi okence Iron Planet kar pomeni, da bo določen oglas postavljen na dražbo s tem, da bodo predstavniki dražbene hiše Iron Planet stopili v kontakt s stranko in se dogovorili o nadaljnjih korakih pri sami dražbi strojev.

Da pa srečanje ni minilo samo v poslovnem duhu so nam gostitelji sicer predstavniki Mascusa iz Nizozemske predstavili tudi mesto Amsterdam tako preko zanimivih informacij na plovbi z ladjico po kanalih reke Amstel kot tudi s tradicionalnimi Nizozemskimi družbenimi igrami ter z vožnjo s kolesom po samem jedru Amsterdama, ki je v celoti uspel, kar se pa moramo zahvaliti prelepemu sončnemu vremenu. Hkrati se pa že veselimo naslednjega srečanja v letu 2015 do takrat pa želimo vsem strankam in Mascus predstavnikom veliko uspeha in sreče.

 

 

 

 

Vir: Mascus Slovenija


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja